Takže když budete něco náhodou kopírovat z mého blogu tak jedině s těmi to ikonkami jinak ne...Ještě něco mojí tvorbu nekopírujte prosím
Ikonky dělala:monika-graphic.blog.cz

Mrkněte tady je to celkem zajímaví blog
tajana1151.blog.cz
A tady je Blog o PDG já tam chodím pořad jsou tam vždy pěkné věci
pasiondegavilanes03.blog.cz
A tady je taky pěkný blog o Telenovelách a Paris Hilton
missromance.blog.cz
A tady chodím taky ráda je to pěkný blog zabívá se moudra,citáty,obrázky ATD.
leachimleira.blog.cz
A tady taky chodím moc ráda je to blog o krimi seriálech ale o jiných věcech sami se jukněte
natalia23.blog.cz
Moje další SB o seriálu Sila Lásky(Surm der Liebe)

Kdo chce být SB tak at se zapíšeTady prosím

Lucero Životopis 2

2. července 2010 v 23:09 |  Lucero
Lucero


Datum narodenia: 29.8.1969, Mexico City 
Rodicia: Lucero Leon a Antonio Hogaza 
Surodenci: brat Antonio 
Manzel: Manuel Mijares od roku 1997 
Deti: 2 

Filmografia: 
"Alborada" (2005) .... María Hipólita Díaz de Guzmán 
Zapata - El sueño del héroe (2004) .... Esperanza 
"Mi destino eres tú" (2000) .... Andrea 
"Lazos de amor" (1996) .... María Guadalupe Salas/María Fernanda Rivas Iturbe/María Paula Rivas Iturbe 
"Parientes pobres, Los" (1993).... Margarita Santos 
Deliciosa sinvergüenza (1990) .... Lucerito 
"Cuando llega el amor" (1990) .... Isabel 
Quisiera ser hombre (1988) .... Manuelita/Manuel 
Escápate conmigo (1987) .... Lucerito 
"Chiquilladas" .... Various roles (1982-1983) 
Amigos de Disneylandia (1985) 
Fiebre de amor (1985) 
Delincuente (1984) .... Cecilia Suárez 
Coqueta (1983) .... Rocio 
"Chispita" (1983) .... Chispita 

Discografia: 
Cuando sale un Lucero (2004) 
Edición Especial de Cuando sale un Lucero (DVD/CD, 2004) 
Nuevo Amor (2002) 
Mi Destino (2000) 
Un Lucero en la México (1999) 
Cerca de ti (1998) 
Piel de Ángel (1997) 
Historia de un Romance (1997) 
Sólo pienso en ti (1997) 
Lazos de Amor (1996) 
Siempre Contigo (1995) 
Cariño de mis Cariños (1994) 
Veleta (1993) 
Lucero de México (1992) 
Con mi sentimiento (1990) 
Cuéntame (1989) 
Ocho Quince (1986) 
Un pedacito de mí (1986) 
Fuego y Ternura (1985) 
Con tan pocos años (1983) 
El (1982) 


Fotky: 
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok




Obrázok




Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok


Obrázok


Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok





 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama